Nieuws

Wijzigingen per 1 september 2021

31-08-2021

Per 1 september 2021 gaan er een aantal wijzigingen plaatsvinden bij Dierenkliniek de Arker. Hierbij stellen wij u graag op de hoogte.

Let op: wijziging openingstijden

Per 1 september hebben wij nieuwe openingstijden:

Maandag        08:00 – 20:00
Dinsdag          08:00 – 18:00
Woensdag      08:00 – 20:00
Donderdag     08:00 – 20:00
Vrijdag            08:00 – 18:00
Zaterdag         9:30 – 12:00  (geen inloopspreekuur)

Uitsluitend op afspraak

Wijziging van onze spoeddienst regeling

Per 1 september 2021 treedt er een wijziging op in onze dienstregeling. Omdat wij zelf de 24 uurs intensieve veterinaire zorg niet meer voor onze patiënten op ons kunnen nemen en wij de spoedzorg voor gezelschapsdieren op hoog niveau willen blijven aanbieden, hebben wij ervoor gekozen een samenwerking aan te gaan met Evidensia Dierziekenhuis Nieuwegein.

Dit betekent dat wij buiten onze openingstijden u voor spoedgevallen verwijzen naar Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein. Op deze manier kunnen wij u 24/7 de allerbeste zorg voor uw dier blijven bieden. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 2027070. Onze dierenartsen draaien mee in de diensten van het ziekenhuis dus wellicht komt u één van ons nog tegen. Binnen onze openingstijden blijft Dierenkliniek de Arker voor spoed bereikbaar via ons telefoonnummer 033-2462526.

Evidensia Dierziekenhuis Nieuwegein
De dierenartsen en paraveterinairen van het Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor spoedpatiënten, diereigenaren en verwijzende dierenartsen van gezelschapsdieren. De spoedkliniek is in 2019 ontstaan vanuit de behoefte van de regionale dierenartsen om de spoeddiensten te centraliseren in een modern en goed ingericht dierenziekenhuis. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van het Evidensia Dierziekenhuis Nieuwegein.

Wat gebeurt er na een bezoek aan Evidensia Dierziekenhuis Nieuwegein?
Als er sprake is van opname zal er op het moment van ontslag uitgebreide nazorg geleverd worden en zal u zoals u gewend bent instructies krijgen met betrekking tot bijvoorbeeld medicatie, dieet en beweging. In geval van een operatie krijgt u ook nazorg over bijvoorbeeld wondzorg die nodig is. Er volgt na een bezoek aan het dierziekenhuis altijd een uitgebreide terugkoppeling terug naar onze eigen kliniek over wat er met uw dier is gebeurd.

Wij zijn ervan overtuigd dat Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein uw dier de beste spoedzorg biedt!

Wijziging werkdag dierenarts Mira Hertog-Milić

Vanaf 1 september 2021 is onze dierenarts Mira Hertog-Milić aanwezig op donderdag voor de medische beeldvorming en cardiologie. U kunt contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak.