DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

Oproep NFKD: deel uw verhaal

Oproep NFKD: deel uw verhaal

Oproep van het Nederlands KankerFonds voor Dieren om ervaringen te delen.

Kanker bij dieren

Kanker, het is een verschrikkelijke ziekte. Wist u dat 30% van alle honden en katten in hun leven een vorm van kanker krijgen? In samenwerking met andere dierenklinieken, onderzoekers en het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD) willen wij helpen om kanker bij dieren de baas worden.

Kanker bij dieren bespreekbaar maken

Het NKFD geeft via hun website www.nkfd.nl onder andere voorlichting over kanker bij dieren. Het onderwerp ‘kanker bij dieren’ tastbaar en bespreekbaar maken, maakt ook deel uit van deze vorm van voorlichting. Via hun website wil het NKFD graag verhalen van diereigenaren delen. Dit kunnen verhalen zijn over huisdieren waarbij de behandeling succesvol is geweest, maar ook over huisdieren waarbij de afloop slecht is geweest.

Deel uw verhaal

Wilt u het verhaal van uw huisdier met betrekking tot kanker en alle emoties die dit met zich heeft meegebracht graag met anderen delen? Stuur dan een e-mail via info@nkfd.nl onder vermelding van ‘ervaring kanker bij dieren’. Wij willen u verzoeken om maximaal 250 woorden te gebruiken en een foto bij te voegen.

Terug naar Oncologie