DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

Second opinion

Second opinion

Bij Dierenkliniek de Arker bent u altijd welkom voor een second opinion.

Vanwege onze jarenlange ervaring en doordat wij ons toegelegd hebben op bepaalde deelgebieden van de diergeneeskunde krijgen wij dagelijks doorverwijspatiƫnten in de kliniek. Ook komen vele diereigenaren op eigen initiatief voor een second opinion omdat hun eigen dierenarts uitbehandeld is, bepaalde ingrepen niet uitvoert (wegens onvoldoende kennis/ervaring of ontbreken van de juiste apparatuur) of door ontevredenheid over de behandeling.

In onze kliniek bent u altijd welkom voor een second opinion. Geef bij het maken van een afspraak aan dat het gaat om een second opinion zodat extra tijd wordt ingepland. Indien mogelijk ontvangen wij graag voorafgaand aan de afspraak de patiĆ«ntenkaart van uw eigen dierenarts, inclusief uitslagen van eventueel al uitgevoerde diagnostiek of behandelingen. De dierenarts kan zich dan vooraf inlezen en een plan van aanpak opstellen. U kunt de gegevens van uw huisdier mailen naar info@dierenkliniekdearker.nl of een van onze paraveterinairen kan ook deze gegevens voor u opvragen bij uw eigen dierenarts. Indien u dat wenst, kunnen we na afloop van de second opinion een verslag met onze bevindingen en adviezen terugkoppelen aan uw eigen dierenarts.

Bij complexe aandoeningen is het soms nodig terug te komen voor een (controle)consult of uw dier op te nemen voor aanvullend onderzoek.

Contact opnemen