DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

De praktijk

Al meer dan 30 jaar de beste zorg voor uw huisdier!

De praktijk

Al meer dan 30 jaar de beste zorg voor uw huisdier!

Al meer dan 30 jaar de beste zorg voor uw huisdier!

Openingstijden

U kunt telefonisch of aan de balie een afspraak maken. Bekijkt u hiervoor onze openingstijdenVoor spoedgevallen zijn wij altijd bereikbaar via het reguliere nummer 033 – 246 25 26 optie 1. Buiten openingstijden krijgt u via de telefoonbeantwoorder het spoednummer van de dierenarts.

Het team

Ons vakkundig team staat tijdens openingstijden voor u klaar om uw dier van de beste zorg te voorzien. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en een eerlijk advies voor u en uw huisdier. Maak hier kennis met ons team.

Onze missie

Een huisdier maakt ons gelukkig en houdt ons gezond. Natuurlijk willen wij ook graag dat onze huisdieren gezond zijn en blijven. Onze overtuiging is dat wij uw huisdier met dezelfde kwaliteit, aandacht en zorg behandelen en begeleiden zoals wij deze zelf verwachten en ook aan onze eigen huisdieren zouden geven. Daarom bieden wij met al onze kennis en beschikbare middelen uw dieren een beschermd en gezond leven, waarbij wij voor u een luisterend oor zijn en voor de dieren een medicus.

Onze visie

Onze visie: we willen een laagdrempelige, maar eigentijdse kliniek zijn, steeds bezig met vernieuwende diergeneeskunde, waarbij het dier omringt wordt met zorg en expertise.