Paraveterinair spreekuur

Paraveterinair spreekuur

Het paraveterinair spreekuur is een service spreekuur waarbij onze gediplomeerde assistentes (paraveterinairen) u en uw huisdier van dienst kunnen zijn.

Op het paraveterinair spreekuur wordt u geholpen door een van onze paraveterinairen. Het spreekuur is op maandag van 15:15 tot 16:30 uur, op woensdag van 09:15 tot 10:30 uur en op donderdag van 16:15 tot 17:15 uur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Voor onderstaande zaken kunt u op het paraveterinair spreekuur terecht:

Nagels knippen

Komt u thuis een handje tekort bij het knippen van de nagels van uw huisdier? Tegen een laag tarief kan onze dierverzorgster of een van onze paraveterinairen de nagels van uw dier knippen.

Diabetes consult

Wanneer er bij uw hond of kat suikerziekte is gediagnosticeerd, zal aan het begin van de behandeling de juiste dosering insuline moeten worden vastgesteld. Zodra de juiste dosis insuline is gevonden, oftewel het dier is goed gereguleerd, blijft regelmatige controle van het glucosegehalte in het bloed noodzakelijk.
In de beginfase vinden de controles plaats bij een dierenarts. Zodra het dier goed gereguleerd is, kunnen de periodieke controles bij een van onze paraveterinairen plaatsvinden.

Voedingsadvies

Voor dieren zijn er veel verschillende voeders op de markt. Een kwalitatief goede voeding helpt uw dier gezond te houden. Voor een voedingsadvies op maat voor uw huisdier kunt u altijd bij ons terecht. Onze voedingsconsulentes paraveterinair Mariët van Veldhuizen en Michella Weijmans informeren u graag over de optimale voeding voor uw dier en kunnen uw specifieke vragen over de (dieet)voeding van uw dier beantwoorden.

Gratis services

Op het paraveterinair spreekuur bieden wij de volgende gratis services aan: hechtingen verwijderen, toedienen van medicijnen, het toedienen van anti-parasitica zoals anti-vlooienmiddelen, gebitscontrole en poetsinstructie.