DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

Personeel in beeld – Pauline

Personeel in beeld – Pauline

Sinds kort draait dierenarts Pauline Beukers mee in onze dienstregeling. Eén per vijf weken verzorgt zij het zaterdagspreekuur en de weekenddienst op onze praktijk. Pauline is een spontane en kundige dierenarts, die klaar staat voor u en uw dier. Wij zijn erg blij met haar!

Benieuwd naar Pauline?

Hier stelt zij zich voor:

“Als klein meisje was ik altijd al op de boerderij tussen de paarden en koeien te vinden. De keuze om dierenarts te worden was daardoor al op jonge leeftijd gemaakt. In 2016 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren.

Hierna ben ik meteen aan het werk gegaan als gezelschapsdierenarts en ben ik werkzaam geweest als dierenarts aan huis. Tegenwoordig ben ik werkzaam bij Caressa Amersfoort, daar werk ik met plezier vier dagen in de week.

Sinds kort werkt onze praktijk samen met Dierenkliniek de Arker. Daardoor ben ik één weekend per maand te vinden bij de Arker. Ik kijk uit naar deze uitdaging en sta klaar om uw dieren met liefde te behandelen en te verzorgen.

Zelf ben ik de trotse eigenaar van hondje Dribbel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om vrienden op stap te gaan, te winkelen of lekker uit eten te gaan.”

Terug naar Columns