DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

Personeel in beeld – Melissa

Personeel in beeld – Melissa

Elke maand schrijft een van onze teamleden iets leuks over zich zelf en de praktijk. Deze maand is dat Melissa, zij is sinds kort ons team komen versterken.

Ik ben Melissa van Reemst 31 jaar oud en woon in Apeldoorn. Mijn passie voor dieren heb ik al vanaf jongs af aan. Ik ben opgegroeid met  honden en heb zelf een paard. Ik werk al tien jaar met heel veel passie en plezier met dieren.

Ik ben bij de Arker terecht gekomen nadat ik 9,5 jaar bij dierenasiel de kuipershoek als dierverzorger gewerkt heb. Werken met dieren is echt mijn passie. Het werken in een dierenkliniek heeft mij ook altijd wel getrokken maar omdat ik geen gediplomeerd paraveterinair ben was het altijd lastig om te kunnen werken in een dierenkliniek. Daarom ben ik heel dankbaar voor deze kans als dierverzorger om te kunnen werken in een dierenkliniek.
Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam bij de Arker. Het leukste om te doen vind ik het verzorgen van de OK en opname dieren dit doe ik in de opname waar ik dan ook het meest te vinden ben. Als ik een dier kan helpen door ze de verzorging te geven die ze nodig hebben en als je ziet dat een dier zich op zijn gemak voelt bij jou en je zijn vertrouwen kunt winnen dan geeft mij dat een heel fijn gevoel.

Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt in het werken met dieren is dat je zoveel terug krijgt van een dier. Bijvoorbeeld door het trainen van een dier maar ook als je een ziek dier hebt die je dan een tijd hebt verzorgt  en opgeknapt naar een eigenaar ziet gaan, als je dan zo’n dier zo blij en gelukkig ziet vertrekken dan krijg je gewoon kippenvel en weet je waar je het voor doet.

 

Terug naar Columns