DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

Personeel in beeld – Ilse

Personeel in beeld – Ilse

Elke maand zetten wij een van onze medewerkers in de schijnwerper. Deze maand is dat paraveterinaire Ilse Niebeek. 

Mijn naam is Ilse en ik loop al aardig wat jaren rond bij de Arker.

Ooit ben ik hier gekomen als stagiaire paraveterinair. Dit was een erg leuke stage waarin een heleboel  gebeurde en ik veel mocht meehelpen. Na deze stage periode kwam de vraag of ik hier wilde komen werken, na mijn diploma in ontvangst te hebben genomen was ik hier snel aan de gang.

Sinds een aantal jaren woon ik samen met mijn gezin in het buitengebied van Nijkerk. De boerderij die wij kochten kon wel een opknap beurt(je) gebruiken. En zo zijn wij de afgelopen acht jaar regelmatig in en aan ons huis grondig aan het verbouwen. Maar met wat ruimte om je huis gaat het toch kriebelen om wat dieren te gaan houden.

Als eerste kwam daar een kat, iemand moest toch de muizen vangen. En niet heel veel later werd de bewaking aangeschaft, onze lieve Govert. Een kruising van verschillende rassen, hij vind het heel gezellig om bij je te zijn als je bezig bent.

Tevens moesten er grasmaaiers komen, drie schapen voor de hobby van mijn man. Stiekem ben ik dit ook heel erg leuk gaan vinden en op dit moment hebben wij 20 ooien. Met elk jaar natuurlijk een fantastische periode als de lammetjes geboren worden en de lente zich aankondigt.

Maar ook de kippen en eenden kwamen bij ons, een aantal volière vogels, duiven, vissen enz. Maar ook mijn grote droom staat op stal, een eigen paard. Tussen al het werk door een heerlijke ontspanning en fijne hobby.

Met het gezin en al het werk thuis werk ik niet meer zoveel als in mijn begin jaren. Ik ben ongeveer 16 uur aanwezig en een groot deel van mijn taken zijn het voorraad beheer van de kliniek. Al de spullen, voeding en medicatie moeten voldoende op voorraad zijn. De balie en telefoon hebben ook mijn voorkeur, ik vind het fijn om jullie te helpen, oplossingen te vinden en adviezen te geven waar je mee vooruit kan.

Terug naar Columns