DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

Personeel in beeld – Henriëtte

Personeel in beeld – Henriëtte

Elke maand schrijft een van onze teamleden iets leuks over zich zelf en de praktijk. Deze maand is dat Henriëtte van den Brink.

Mijn naam is Henriëtte, ik ben 22 jaar en kom uit Barneveld. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard, verder hou ik van lekker eten en gezellige dingen doen samen met mijn vriendinnen.

Ik ben bij de Arker terecht gekomen nadat ik in 2017 mijn diploma behaalde als paraveterinaire. Op dat moment was er bij de Arker een vacature, en daar heb ik direct op gereageerd. Hier was en ben ik nog steeds heel blij mee. Vooral omdat ik dit werk altijd graag wilde doen, maar er toen weinig baankansen waren. Ik werk inmiddels bijna tweeënhalf jaar bij de Arker.

Het gene wat ik het leukste vind aan dit werk is niet één bepaald iets maar juist de variatie van alles.
Ik hou van het klantcontact bij de balie maar ook het assisteren bij operaties of het zorgen voor dieren in de opname vind ik leuk. Daarom kunt u mij overal in de praktijk wel tegen komen.

Het mooiste wat ik heb meegemaakt in de praktijk was denk ik wel een keizersnede bij een kat. Toen er na een moeizame start besloten werd om een keizersnede te doen en er uiteindelijk met wat hulp toch nog een nestje met gezonde kittens geboren kon worden.
Daarnaast vind ik het hier altijd erg gezellig dankzij ons leuke team!

Terug naar Columns