DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

Personeel in beeld – Bionda

Personeel in beeld – Bionda

Ik ben Bionda Tolsma, 25 jaar en woon in Hoevelaken.

Ik heb zelf een kat Simba van nu tien maanden oud. Verder heb ik een lease paard genaamd Sepp van 9 jaar oud. Met Sepp houd ik mij zes dagen in de week bezig en doe ik aan springen, dressuur en carrousel.

Ik ben via mijn stage hier terecht gekomen. En ben hier nou al ruim 4,5 jaar werkzaam met veel plezier. Al vanaf kleins af aan riep ik al dat ik dierenartsassistente wilde worden. In eerste instantie wilde ik graag in een paardenkliniek aan het werk maar uiteindelijk na mijn stages kwam ik er achter dat ik het werk met de kleine huisdieren veel leuker vind. Het werk is afwisselend en dat maakt het zo leuk. Het leukst vind ik het om in de operatiekamer te staan en om de dierenarts te assisteren tijdens het spreekuur.
Ook draai ik sinds februari op maandag middag paraveterinair spreekuur. U kunt dan bij mij terecht op afspraak voor het bewegingsprogramma, artroseprogramma en nog een aantal andere programma’s.

Het mooiste moment wat ik heb meegemaakt was mijn eerste keizersnede op oudejaarsnacht. Het ging om een franse bulldog met drie pups die allemaal gezond ter wereld zijn gekomen.

Terug naar Columns