DGC de Vallei 033 - 286 32 76
Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein 030 - 202 70 70
Dierenkliniek de Arker 033 - 246 25 26

Happy Visits

Happy Visits

Heeft uw hond last van zenuwen voor een afspraak bij de dierenarts? Of merkt u dat hij de tafel heel erg spannend vindt? Tegenwoordig hebben wij daar de Happy Visits voor. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat uw hond het minder spannend gaat vinden.

Wat is een Happy Visit?

Een Happy Visit is een afspraak bij een van onze paraveterinairen of bij onze dierverzorgster Melissa. Tijdens deze afspraak zullen er verschillende stappen doorlopen worden om het bezoek aan de dierenarts zo leuk en ontspannen mogelijk te maken.

Wat gebeurt er tijdens een Happy Visit?

Tijdens een Happy Visit laten wij op een speelse manier de hond kennis maken met hoe leuk de spreekkamer kan zijn. Wij zullen de hond, indien daar interesse in is, lekkere koekjes en snoepjes aan bieden. Mocht uw hond daar geen interesse in hebben vanwege te erge angst, dan zullen we dit proberen door middel van spel en speelgoed. Naarmate de hond steeds een beetje meer ontspant kan er meer gevraagd worden. Denk hierbij aan twee pootjes op de lage tafel of over de lage tafel lopen. Ook geven wij tips mee voor thuis of vragen wij om bepaalde handelingen thuis te oefenen.

Hoe vaak mag ik komen?

De frequentie van de afspraken gebeurt in overleg met de assistente. De eerste paar keer zal het wekelijks zijn, maar naarmate de hond zich sneller ontspant en meer toelaat kunnen we de tussentijd iets verlengen. De afspraken duren gemiddeld 20-30 minuten. In het begin kan het voorkomen dat er eerder gestopt wordt, omdat te lang ook niet altijd goed is. Daarnaast is het belangrijk om elk bezoek op een positieve manier af te sluiten.

Wat zijn de kosten?

De Happy Visits zijn een kosteloze service van onze kliniek. Wij vinden het belangrijk dat een bezoek aan onze kliniek een prettige ervaring is, met zo min mogelijk stress, voor alle dieren en hun eigenaren. Door de Happy Visits willen wij ervoor zorgen dat uw hond een bezoek aan de kliniek minder spannend gaat vinden.

Afspraak maken?

Een afspraak maken voor een Happy Visit kan via ons telefoonnummer 033 - 246 25 26.

 

Terug naar Columns