Nieuws

Konijnen kindermiddag. Geef je nu op!

14-02-2019

Kom naar onze gratis konijnen kindermiddag op 13 maart en maak kans op een leuke prijs!

Lees meer

Februari: maand van de gebitsverzorging

30-01-2019

Baasjes van zowel honden als katten kunnen deze maand bij ons terecht voor een gratis gebitscontrole en handige poetstips. Deze extra aandacht is hard nodig, want gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan men denkt.

Lees meer

Nieuw bij de Arker: de TonoVet

07-01-2019

Regelmatig zien wij dieren met oogproblemen. Er zijn veel verschillende aandoeningen van het oog die voorkomen bij onze huisdieren.  Sinds kort is het bij Dierenkliniek de Arker mogelijk om de oogboldruk te meten. Met de TonoVet kunnen we pijnloos en zonder verdoving de oogboldruk van uw dier meten.

Lees meer

Dierenkliniek de Arker op de radio

01-01-2019

Elke 14 dagen zijn wij op dinsdagochtend live op radio OmroepN te horen in het programma de Ochtendfinale. Praktijknieuws, patiëntverhalen en andere leuke, nuttige onderwerpen komen aan bod. Luister hier de fragmenten terug.

Lees meer

Voerpuzzels gebruiken met je kat

01-01-2019

Krijgt uw kat zijn eten nog gewoon uit een bakje? Wij adviseren een voerpuzzel!

Lees meer

Test de gevoeligheid van uw hond voor harde geluiden

01-11-2018

Bijna 50% van alle honden is bang voor harde geluiden, zoals vuurwerk, maar sommigen hebben er meer last van dan anderen. Via deze eenvoudige vragenlijst, aangeboden door Adaptil, kunt u nagaan hoe gevoelig uw hond is voor geluid. Na afloop krijgt u een verslag over uw hond en enkele eenvoudige tips om uw hond te helpen. Wilt u graag kosteloos uitgebreider advies? Maak een afspraak op ons vuurwerkspreekuur.  

Lees meer

November is diabetesmaand

30-10-2018

14 november is Wereld Diabetes Dag. Tijdens Wereld Diabetes Dag wordt er aandacht en begrip gevraagd voor diabetes mellitus (suikerziekte) en de enorme toename van deze ziekte. Dit is niet alleen bij de mens zo. Suikerziekte komt ook regelmatig voor bij huisdieren. Wij willen u alert maken op de symptomen van suikerziekte en deze maand kunt u extra voordelig uw dier laten testen op suikerziekte.

Lees meer

Verslag Roemenië

09-10-2018

Afgelopen week zijn drie leden van ons team: Jos, Petra en Annelieke afgereisd naar het oosten van Roemenië. Zij hebben daar gedurende een week zwerfhonden gesteriliseerd en gecastreerd bij stichting GOZH (Geef Om Zwerfhonden).

Lees meer

Herfsttips van uw dierenarts

08-10-2018

Het is herfst! Ondanks het prachtige nazomerweer, worden de nachten alweer kouder en de dagen korter. De bladeren veranderen van kleur en beginnen langzaam van de bomen te vallen. Waar moet u als diereigenaar opletten in deze periode?

Lees meer

Laat uw senior dier checken!

01-09-2018

Regelmatig worden klachten toegeschreven aan ouderdom, echter in werkelijkheid is er vaak sprake van een (ongemerkte) onderliggende ouderdomskwaal die goed behandelbaar kan zijn. Het doel van het seniorenconsult is om deze aandoeningen in een vroeg stadium op te sporen zodat we tijdig kunnen starten met een behandeling en uw dier van een waardige oude dag kunnen laten genieten!

Lees meer