Nieuws

Maatregelen rondom het coronavirus

16-03-2020

Wij zijn open om zorg te dragen voor u en uw huisdier. Wel nemen wij het coronavirus serieus. Daarom zijn wij genoodzaakt enkele maatregelen in te stellen om ons personeel en onze cliënten te beschermen en het risico op besmetting tot een minimum te beperken. Als u op de hoogte wilt blijven, houdt u deze pagina goed in de gaten. Hier zullen wij regelmatig updates plaatsen over de situatie rondom de corona maatregelen in onze praktijk.

Lees meer

Corona virus; risico voor huisdieren?

10-03-2020

Bij huisdiereigenaren zijn er vragen over het nieuwe coronavirus en het risico van dit virus voor huisdieren. Via onderstaande link vindt u meer informatie hierover:

Lees meer

Februari: maand van de gebitsverzorging

01-02-2020

Baasjes van zowel honden als katten kunnen deze maand bij ons terecht voor een gratis gebitscontrole en handige poetstips. Deze extra aandacht is hard nodig, want gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan men denkt.

Lees meer

Voerpuzzels gebruiken met je kat

01-01-2020

Krijgt uw kat zijn eten nog gewoon uit een bakje? Wij adviseren een voerpuzzel!

Lees meer

Goede voornemens voor uw dier?

01-01-2020

De feestdagen zijn weer voorbij en het is weer een nieuw jaar.. Veel mensen maken in het nieuwe jaar goede voornemens zoals afvallen, maar hoe zit het met uw huisdier?

Lees meer

Nieuwe dierenarts

11-11-2019

Per 1 november is dierenarts Mira Hertog- Milić ons team komen versterken. Mira heeft al vele jaren ervaring als dierenarts. Haar expertises zijn: radiologie, echografie, cardiologie en de intensive care. Wij zijn heel blij met haar!  Benieuwd naar Mira?

Lees meer

Wijziging in voorschrijven vuurwerkmedicatie

11-11-2019

Wacht niet tot het laatste moment, maar neem vroegtijdig contact met ons op voor een passend advies voor uw dier!

Lees meer

November is diabetesmaand

01-11-2019

14 november is Wereld Diabetes Dag. Tijdens Wereld Diabetes Dag wordt er aandacht en begrip gevraagd voor diabetes mellitus (suikerziekte) en de enorme toename van deze ziekte. Dit is niet alleen bij de mens zo. Suikerziekte komt ook regelmatig voor bij huisdieren. Wij willen u alert maken op de symptomen van suikerziekte en deze maand kunt u extra voordelig uw dier laten testen op suikerziekte.

Lees meer

Vuurwerkspreekuur 17 oktober

01-10-2019

Wilt u een passend vuurwerkadvies voor uw dier? Of gaat uw jonge dier dit jaar voor het eerst vuurwerk meemaken en wilt u voorkomen dat uw dier vuurwerkangst ontwikkeld? Maak dan een afspraak op ons vuurwerkspreekuur!

Lees meer

Nieuw: ACP behandeling voor honden met artrose 

01-10-2019

Sinds kort bieden wij voor honden met artrose een nieuwe behandeling aan, genaamd ACP (autoloog geconditioneerd plasma). Behandeling met ACP-therapie kan leiden tot vermindering van symptomen en verbetering van functie.

Lees meer