Nieuws

Nieuwe dierenarts

28-06-2017

Wij zijn erg blij met de komst van Sonja van Straten als vierde dierenarts bij ons in de praktijk. Zij heeft veel ervaring en expertise met name van de katten en past met haar klantvriendelijke instelling uitstekend bij onze praktijk. Het maakt ons team kompleet en met name de katten-eigenaren zullen haar regelmatig tegen komen. Hierbij stelt zij zich aan u voor

Lees meer

Vacature paraveterinair

28-06-2017

Dierenkliniek  “De Arker” in Nijkerk is een vooruitstrevende, goed geoutilleerde  gezelschapskliniek, waarin vier dierenartsen en zes parttime assistentes werkzaam zijn. Wegens uitbreiding van onze praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste paraveterinair, die per 1 juli 2017 ons team kan komen versterken.

Lees meer

Juli: voeding voor konijnen en cavia’s

27-06-2017

Om uw konijn of cavia gezond te houden is de juiste voeding enorm belangrijk. Weet u waarom wij biks adviseren voor uw konijn of cavia, en gemengd voer afraden? U leest het hier.

Lees meer

Juli: voeding na castratie

27-06-2017

Na castratie is de hond of kat gevoeliger voor overgewicht, omdat de stofwisseling van het dier verandert. Zonder maatregelen kan dit leiden tot aanzienlijke gewichtstoename en daarmee verhoogde kans op gezondheidsproblemen. Na castratie adviseren wij daarom een speciale voeding voor uw dier.

Lees meer