Nieuws

Voerpuzzels gebruiken met je kat

01-01-2020

Krijgt uw kat zijn eten nog gewoon uit een bakje? Wij adviseren een voerpuzzel!

Lees meer

Goede voornemens voor uw dier?

01-01-2020

De feestdagen zijn weer voorbij en het is weer een nieuw jaar.. Veel mensen maken in het nieuwe jaar goede voornemens zoals afvallen, maar hoe zit het met uw huisdier?

Lees meer

Nieuwe dierenarts

11-11-2019

Per 1 november is dierenarts Mira Hertog- Milić ons team komen versterken. Mira heeft al vele jaren ervaring als dierenarts. Haar expertises zijn: radiologie, echografie, cardiologie en de intensive care. Wij zijn heel blij met haar!  Benieuwd naar Mira?

Lees meer

Wijziging in voorschrijven vuurwerkmedicatie

11-11-2019

Wacht niet tot het laatste moment, maar neem vroegtijdig contact met ons op voor een passend advies voor uw dier!

Lees meer

November is diabetesmaand

01-11-2019

14 november is Wereld Diabetes Dag. Tijdens Wereld Diabetes Dag wordt er aandacht en begrip gevraagd voor diabetes mellitus (suikerziekte) en de enorme toename van deze ziekte. Dit is niet alleen bij de mens zo. Suikerziekte komt ook regelmatig voor bij huisdieren. Wij willen u alert maken op de symptomen van suikerziekte en deze maand kunt u extra voordelig uw dier laten testen op suikerziekte.

Lees meer

Vuurwerkspreekuur 17 oktober

01-10-2019

Wilt u een passend vuurwerkadvies voor uw dier? Of gaat uw jonge dier dit jaar voor het eerst vuurwerk meemaken en wilt u voorkomen dat uw dier vuurwerkangst ontwikkeld? Maak dan een afspraak op ons vuurwerkspreekuur!

Lees meer

Nieuw: ACP behandeling voor honden met artrose 

01-10-2019

Sinds kort bieden wij voor honden met artrose een nieuwe behandeling aan, genaamd ACP (autoloog geconditioneerd plasma). Behandeling met ACP-therapie kan leiden tot vermindering van symptomen en verbetering van functie.

Lees meer

Test de gevoeligheid van uw hond voor harde geluiden

01-10-2019

Bijna 50% van alle honden is bang voor harde geluiden, zoals vuurwerk, maar sommigen hebben er meer last van dan anderen. Via deze eenvoudige vragenlijst, aangeboden door Adaptil, kunt u nagaan hoe gevoelig uw hond is voor geluid. Na afloop krijgt u een verslag over uw hond en enkele eenvoudige tips om uw hond te helpen. Wilt u graag uitgebreider advies? Neem dan contact op met onze kliniek.

Lees meer

Laat uw senior dier checken!

01-09-2019

Regelmatig worden klachten toegeschreven aan ouderdom, echter in werkelijkheid is er vaak sprake van een (ongemerkte) onderliggende ouderdomskwaal die goed behandelbaar kan zijn. Het doel van het seniorenconsult is om deze aandoeningen in een vroeg stadium op te sporen zodat we tijdig kunnen starten met een behandeling en uw dier van een waardige oude dag kunnen laten genieten!

Lees meer

Vacature: Dierenarts (20 uur)

02-08-2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega dierenarts. Kom jij ons team versterken?

Lees meer