Openingstijden

Openingstijden

Wij staan altijd voor u en uw huisdier klaar! 24 uur per dag, 7 dagen per week

Balie
Maandag t/m vrijdag     8.00 – 20.00 uur
Zaterdag                            9.30 – 12.00 uur

Afspraken
Maandag t/m vrijdag    8.00 – 20.00 uur

Inloopspreekuur
Zaterdag                          9.30 – 10.30 uur         Let op: er is voorlopig ivm onze corona maatregelen geen inloopspreekuur op zaterdag. Wel kunt u bellen voor een afspraak.

Spoedgevallen
Voor spoedgevallen zijn wij altijd bereikbaar via het reguliere nummer 033 – 246 25 26 of bij geen gehoor: 06-10012420.
Buiten openingstijden krijgt u via de telefoonbeantwoorder het spoednummer van de dierenarts.
Een spoedgeval wil zeggen dat uw dier dringend medische hulp nodig heeft. Dit kan per direct nodig zijn, of minder acuut maar wel op korte termijn. U kunt altijd de dienstdoende dierenarts bellen voor overleg.

Per 1 januari 2014, hanteren wij, voor vaste klanten, een gereduceerd tarief. Wij beschouwen u als vaste klant als u bij ons ingeschreven staat en het afgelopen jaar bent geweest voor vaccinatie of consult.
Externe klanten zijn ook welkom, maar zullen dus een toeslag betalen. De meeste dierenklinieken om ons heen verwijzen hun clientèle door naar een spoedkliniek. Wij draaien onze diensten zelf, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, ook met de feestdagen. Deze service brengt extra kosten met zich mee, met name personele kosten. Daarom vinden wij een toeslag redelijk, om als u bij uw eigen dierenarts niet terecht kunt in de spoed, toch uw zieke huisdier ‘s avonds en ‘s nachts te kunnen helpen.

Afspraak aan huis
In sommige gevallen is een bezoek van de dierenarts aan huis gewenst. Het is mogelijk dat een van onze dierenartsen bij u aan huis komt voor de behandeling van uw huisdier. Wilt u een huisvisite, maak hiervoor graag tijdig een afspraak.