Klantenbeoordeling

Klantenbeoordeling

Klantenbeoordeling
Onze gemiddelde score: 9.8 Aantal 29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Hoe heeft u uw bezoek aan Dierenkliniek de Arker ervaren?

  1. Naam:Lijdi Wijnen
    Datum:06-09-2017
    Cijfer:9
    Bericht:

    Heb goede ervaringen bij De Arker. Woon in Drenthe in Vledder maar ga voor speciale dingen altijd met Bo naar Nijkerk. Het is wel een stukje weg maar heb dat er graag voor over. Ook met onze vorige hond was ik bij jullie. Een prima kliniek waar ik erg tevreden over ben.
    Dr. Evert van Dijk heeft voor ons een speciaal plekje hoor.

  2. Naam:B van Diermen
    Datum:04-09-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Zeer klantvriendelijk en staan dag en nacht voor je klaar .
    Dit is onze ervaring .
    Voor ons de beste tot nu toe .
    Een dikke 10πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  3. Naam:R.bouwmeester
    Datum:03-09-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    9 jaren hier geweest met onze engelse stafford Diesel. 9 jaren met heel veel plezier ook want zelfs Diesel ging er graag heen (voor de koekjes uiteraard)
    Mensen die hun vak verstaan bij misschien een volgend huisdier gaan wij zeker weten hier weer graag heen.

  4. Naam:H. De jong
    Datum:30-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Vorige week dinsdagavond kreeg Daisy ineens koorts, was 1 week na sterrelisaatsie. Ik bellen. Het was 20.15 uur. Als je het niet vertrouwd, kom dan naar de kliniek. Zeiden ze. Ze is op die avond nog met spoed geopereerd. Echt SUPER en dan hoe Daisy met liefde is behandeld. TOP. Nu is Daisy de oude. Nog wel wat herstellen. Maar ze is vrolijk. Da’s mijn hondje

  5. Naam:Carel, Sanne en Biggy
    Datum:20-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Waar onze eigen dierenarts het niet zag zitten om ons mopsje Biggy van 1,5 jaar te opereren aan een abces in haar keel, konden wij gelijk bij dierenkliniek De Arker terecht. Wij maakten ons erg veel zorgen maar Dr van Dijk en zijn collega’s gaven ons veel vertrouwen. Ons mopsje is weer helemaal de oude!
    Wij kunnen Dr van Dijk en collega’s niet genoeg bedanken! Jullie zijn een fantastisch team!

  6. Naam:K.P. Bloemheuvel
    Datum:15-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Wij hebben hele goede ervaringen bij onze bezoeken aan Dierenkliniek de Arker.
    Onder andere de operatie van Diva aan haar staart.
    Hoe lief jullie voor de dieren zijn, maar ook hoe kundig jullie zijn.
    De operatie, na maagkanteling bij Diva.

    Maar ook de sterilisatie en preventief de maag vast zetten bij CloΓ«.
    En ook de operatie van haar poot.

    Wij zijn heel erg tevreden !!!!!!

  7. Naam:Hanneke van Drie
    Datum:15-08-2017
    Cijfer:9
    Bericht:

    Ik kom er graag want we worden er altijd goed geholpen ook handhaven hun de nieuwste technieken en zijn ze van de nieuwste dingen op de hoogte. Je kunt van alles altijd aan ze vragen, het wordt meteen aan je uitgelegd, Ik vind het een fijne dierenarts!

  8. Naam:Familie Franken
    Datum:15-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Een fantastische dierenkliniek! Onze Bullen staan / stonden altijd te popelen om naar binnen te mogen. Zeer deskundig advies en behandeling tegen een redelijke prijs. We komen intussen 12 jaar in deze kliniek en gaan nooit meer ergens anders naar toe. Zelfs op zon- en feestdagen staan jullie altijd voor ons klaar en altijd even vriendelijk. Altijd interesse voor de dieren en de rest van het gezin. Intussen zijn helaas 4 van onze Bullen overleden. Ook dan stond het team voor ons klaar. Er werd uiterst respectvol met onze Bullen en ons omgegaan. Onlangs hebben we een Bullenpup gekregen. Wat werd er weer ontzettend met ons meegeleefd en meegedacht, geweldig! Een zeer betrokken team! Eigenlijk verdienen jullie veel meer dan een dikke 10! Ga zo door, we zijn ontzettend blij dat we bij jullie terecht kunnen!

  9. Naam:Bianca Jonker
    Datum:11-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Alleen nog maar leuke bezoekjes gehad bij jullie! Altijd goede adviezen en gesprekken πŸ™‚
    Mijn dochters mochten zelfs een keertje naar het hartje van TiΓ«sto luisteren πŸ˜€ dat vonden ze erg leuk! Dat lieten jullie zelfs op Facebook zien! πŸ‘ top

  10. Naam:H.Huibregtse
    Datum:10-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Fantastisch kliniek, ik vertrouw mijn bulletjes aan jullie toe. Altijd netjes geholpen en als het nodig is ook s’avonds. Top kliniek gr. Fam. Huibregtse en Charley en Bailey

  11. Naam:Belinda Piersma
    Datum:10-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Wij komen uit Amsterdam, maar rijden er graag naar toe met onze Engelse Bulldog.
    Super!!!

  12. Naam:Stephan Morer
    Datum:10-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Wij komen hier al lang en altijd erg goed geholpen. Ook met de risico operatie aan de neusvleugels van onze mops. Een hart voor mens en dier. Wij wonen nu iets verder weg maar bij bijzondere dingen gaan wij zo naar ze toe!

  13. Naam:Robin van Rooijen
    Datum:10-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Geweldige praktijk. Evert weet mijn hondje altijd gerust te stellen, zij is normaal heel bang voor de dierenarts. Ik word hier altijd heel vriendelijk behandeld πŸ™‚

  14. Naam:Ans
    Datum:10-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Zonder jullie hulp kunnen wij niet. We wonen met onze 3 boefjes in nunspeet en daar is een prachtig dierenziekenhuis maar nee hoor. We komen naar Nijkerk voor de echte dierenarts. Gr. Ans en joen

  15. Naam:Annemieke
    Datum:10-08-2017
    Cijfer:9
    Bericht:

    Ik kom al zes jaar met mijn engelse bulldog bij dierenkliniek de Arker en ik ben erg tevreden over de kliniek. De medewerkers nemen de tijd en hebben aandacht voor je huisdier! Een fijn vertrouwd team, die goede zorg geeft aan je huisdier.

  16. Naam:Dennis
    Datum:10-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Onze hond Galil had haar poot gebroken op het hakje van haar achterpoot. Een gecompliceerde breuk die niet persΓ© zicht gaf op een goed herstel. Evert heeft ons geweldig deskundig geadviseerd waarbij hij zakelijk en meelevend tegelijk was. Onze hond is volledig hersteld en loopt als t moet nog steeds kwispelend naar binnen.

    Daarnaast waren er nog wat dingetjes als ingeslikte satestokjes en een volledig leeggegeten voerton waarbij we ook geweldig geholpen zijn. Evert en zijn team zijn fantastisch, wij vertrouwen het leven van onze dieren zonder enige twijfel aan hen toe.

    Heel erg bedankt voor alles tot nu toe!

    Gr Dennis

  17. Naam:Jack Meulste
    Datum:09-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Onze ervaring met Uw kliniek stamt vanaf het begin. Behalve de uitstekende kennis, die voorhanden is, is er het feit, dat ook de persoonlijke betreuung op een hoog peil staat. Eerst het huisdier en wat is er mogelijk. daarna al het andere. Wij komen uit Zwitserland speciaal ook voor een bezoek aan de Arker.
    We hebben ervaring, dat als een andere dierenarts het opgeeft, dan vinden we bij U meestal een oplossing.
    We kunen Uw adres zeer aanbevelen en hebben dit ook altijd gedaan, zelfs hier in Zwitaserland, als we landgenoten ontmoeten.
    Veel succe en tot ziens.

  18. Naam:Hennie Koopman
    Datum:09-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Zeer vriendelijke afhandeling bij de balie door de assistentes. Het consult is altijd netjes en doelgericht met veel kennis en kunde. Zeer vriendelijke benadering door alle dierenartsen naar onze hond en katten wat voor ons het allerbelangrijkste is.

    Zeker ook heel prettig om een aparte wachtkamer te hebben voor de katten. Dit geeft meer rust en is minder stressvol.

    Heel erg tevreden over het team van Dierenkliniek de Arker!!

  19. Naam:monique
    Datum:09-08-2017
    Cijfer:9
    Bericht:

    Met mijn eerste hond, nu nog een puppy , super goede ervaring. Alle vragen helder beantwoord op een informatieavond voor puppy’s.
    Site ziet er goed uit.
    Tip: Wat ik mis is info als ik een probleem heb met mijn hond. BV mijn hond had twee weken geleden een pad gebeten en had daar een heftige reactie op. Op internet kan je wel iets vinden, maar weinig. Misschien kunnen jullie een rubriek maken met handige info over problemen uit de praktijk. BV. wat te doen bij contact met een pad, of wesp……problemen waar je in de praktijk tegen aan loopt.
    Of thema diarree, wanneer moet je je zorgen maken. Ik kreeg bij toeval een tip dat je mondslijmvlies moet controleren, handig als je dit ook kan vinden op de site.
    Ik kan jullie altijd gelukkig bellen, ook in het weekend. Super!

  20. Naam:Yvonne
    Datum:09-08-2017
    Cijfer:9
    Bericht:

    Ik kom hier al een aantal jaar met hond en katten. Ik wordt altijd netjes te woord gestaan en ze hebben alle tijd voor je.
    Nette praktijk en ze kunnen zelf al heel veel betekenen en doen voor je huisdier.
    Er is veel ervaring en dat wordt overgebracht naar de leerlingen.
    Kortom een leuk team aan mensen!!!

  21. Naam:Melanie Domen
    Datum:08-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Al aan de telefoon word je vriendelijk en goed te woord gestaan. Bij aankomst maakt niet uit wie er aan de balie ziet, ze zijn allemaal erg goed in hun werk.
    Dan kom je bij de dierenarts zelf. Daar nemen ze alle tijd voor je huisdier, maar ook voor de baasjes. Heeft je huisdier spoed, ze gaan direct met ze aan de slag. Maar wat helemaal klasse is, is dat als ze uitlopen door een spoedgeval, waardoor je of langer moe wachten of gebeld word en je later kan komen. Ze ook uitgebreid de tijd nemen voor jouw huisdier en geen tijd proberen in te lopen. Grote klasse. We komen hier al 24 jaar.

  22. Naam:w van den bosch
    Datum:08-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    altijd sympathiek en deskundig ik kom hier graag met Lobbes ( hond ) en Coco(papegaai )

  23. Naam:Hennie Bloemendal
    Datum:08-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Zeer vriendelijke medewerkers zowel achter de telefoon als de dierenartsen. Heel veel specialisten op allerlei gebied. Leggen alles goed uit. Ook voor de dieren zeer vriendelijk.
    Zou deze praktijk aan iedereen aanbevelen.

  24. Naam:Leny Middelkoop en Byblos
    Datum:08-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Byblos kan niet schrijven dus doe ik dit voor hem, heb hem verteld wat een mooie site jullie hebben gekregen en dat het zo gezellig is het filmpje te zien met de bekende doctoren en assistentes .
    Het is een prachtige website geworden heel mooi overzichtelijk en ja een klanten beoordeling die krijgt van ons een 10, de liefde voor de dieren en de hartelijkheid die er altijd is spreekt voor zich, daarom komt
    Byblos zo graag binnen hollen. En gaat zitten in de wachtkamer gericht naar een deur die recht er tegenover is en in afwachting tot hij open gaat wipt hij heen en weer en het is een feest als hij aan de beurt is.
    Heb ervaringen van andere dierenarts praktijken maar zoals jullie zijn is er maar 1 , Blos komt er met plezier.
    Een hele dikke pluim voor jullie allemaal. Een dikke tien met een Griffel

  25. Naam:Jeanne en marcel roovers
    Datum:08-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Inmiddels zijn wij al 20 jaar bij de praktijk ingeschreven voor onze dieren. Nog nooit hebben wij het gevoel gehad dat we er alleen voor stonden. Zowel bij onze oudere hondjes als ook bij het jonge beestenspul. Altijd deskundig advies en je voelt de liefde voor het vak. Een team waarbij de neuzen dezelfde kant op staan. Wij proosten op de komende 20 jaar.

  26. Naam:Marianne Herzberger
    Datum:08-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    In goede, maar ook verdrietige tijden staat de kliniek altijd voor ons klaar. Fijne artsen die hun vak goed bijhouden, bereid zijn om mee te denken. Rust, aandacht en als het nodig is empathie. Ik kan mij voor onze beesten geen betere en veiligere haven bedenken. Aardige assistentes ook, die van wanten weten.
    Hier ben je als mens en dier gekend, nooit een nummer.
    Wat ons betreft delen wij zonder twijfel een ’10’ uit !

  27. Naam:Bregitta Vliek
    Datum:08-08-2017
    Cijfer:9
    Bericht:

    Ze zijn erg lief voor de hondjes, ze denken altijd goed met je mee en zorgen voor de juiste behandeling. Ze hebben ook alle apparatuur in huis en zorgen ervoor dat ze van de nieuwste dingen in hun vak op de hoogte zijn. Maar het allerbelangerijkste vind ik nog de liefde voor de beesten en hun vak. Ik ben zeer tevreden.

  28. Naam:Sandra van Nieuwenhuizen
    Datum:08-08-2017
    Cijfer:10
    Bericht:

    Wij zijn al jaren klant bij jullie met onze honden. Jullie zijn een kliniek die dag en nacht klaar staat voor het huisdier. Ook hebben wij al verschillende honden in moeten slapen ivm ziekte. Ook dan word je als baasje goed begeleid en nemen jullie alle tijd daarvoor. Wij Leo en ik bevelen jullie bij veel dierenliefhebbers aan. Jullie zijn een top dierenkliniek met lieve dierenartsen en assistentes die alle tijd voor mens en dier nemen. Wij hopen nog lang van jullie kliniek gebruik te kunnen maken als het nodig is.

    Groeten Leo en Sandra Strijder

  29. Naam:Elize
    Datum:18-09-2016
    Cijfer:9
    Bericht:

    Ik kom er al vanaf het eerste moment met onze honden en we krijgen alle aandacht die nodig is. Er is veel kennis en kunde en liefde voor onze dieren. Zijn enorm blij met de goede service en dienstverlening. Een geweldig team!!!