Het team

Het team

Het team van Dierenkliniek de Arker bestaat op dit moment uit vier dierenartsen, elf paraveterinairen, een dierverzorgster en een praktijkmanager. Tevens hebben wij een samenwerkingsverband met een dierfysiotherapeute.

Dierenartsen

Drs. Jos Wolters

Dierenarts
Expertises: Tandheelkunde, chirurgie, laparoscopie en de Bullen
De persoonlijke aandacht voor dieren en hun eigenaren in combinatie met onze specialisaties in diagnostiek en chirurgie, dat maakt het werk voor mij zo leuk. Hierdoor is ruimte, om echt op de vragen en zorgen van eigenaren in te gaan en kan ik mijn kennis en kunde goed inzetten om de dieren te helpen. Ik ben sinds maart 2015 werkzaam voor Dierenkliniek De Arker. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in Amsterdam en Nunspeet. Om te ontspannen speel ik graag muziek op de gitaar of trombone en ga ik regelmatig hardlopen.

Drs. Benjamin van Rijswoud

Dierenarts
Expertises: Oncologie; medische en chirurgische oncologie, interne geneeskunde, laparoscopie en tandheelkunde.
Na mijn studie heb ik 3 jaar gewerkt bij een gezelschapsdierenpraktijk in Utrecht. Sinds februari 2017 werk ik bij Dierenkliniek De Arker, een kundig, veelzijdig, erg leuk en enthousiast team van dierenartsen en paraveterinairen. Dat bevalt mij erg goed, buiten een fijn team zijn ook de dier- of ‘patiënt’ eigenaren erg betrokken bij hun huisdieren. Ik probeer ieder dier met zijn of haar eigenaar echt de tijd en aandacht te geven die zij ook verdienen. Het leukste vind ik de afwisseling van het werk; het ene moment sta je in de spreekkamer en het andere moment sta je in de operatie kamer. Het werk als dierenarts doe ik daarom ook met veel passie en liefde. Ik ben opgegroeid in Arnhem, maar ik woon momenteel in Zeist samen met mijn vrouw, onze zoon en onze baldadige kat Mila. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sport, muziek spelen en klus ik veel in en rondom het huis.

Drs. Mira Hertog-Milić

Dierenarts
Expertises: Radiologie, Echografie, Cardiologie, Intensive care.
Al vanaf mijn 15e was ik iedere schoolvakantie te vinden in de dierenartsenpraktijk. Ik heb diergeneeskunde zien veranderen en zien groeien tot wat het vandaag de dag is. Sommigen kennen mij misschien al van een andere locatie. Ik heb onder meer gewerkt bij Dierenkliniek Emmeloord, Universiteit Diergeneeskunde te Gent op afdeling Radiologie en op de spoedkliniek MCD in Amsterdam. Vanaf 1 november 2019 ben ik het team van Dierenkliniek de Arker komen versterken. Ik heb er zin in en ik zal er zijn; voor u en uw dier, voor een lach en een traan.

Drs. Kaat Houben

Dierenarts 
Ik ben sinds februari 2021 bij Dierenkliniek de Arker begonnen. Ik kijk er naar uit om mijn recent opgedane kennis van de opleiding te verrijken met de jaren aan ervaring die het team van de kliniek te bieden heeft. Ik help u graag om zorgen om uw huisdier weg te nemen en tot het beste plan te komen voor uw huisdier, maar ik maak ook graag een luchtig praatje met u tijdens een vaccinatieconsult van uw viervoeter.
Oorspronkelijk kom ik uit de Utrechtse heuvelrug, maar ik woon inmiddels al jaren met veel plezier in de stad Utrecht. Ik ben vanuit huis altijd met de nodige konijnen, kippen, muizen en honden omringd geweest en was hier altijd druk mee in de weer. Momenteel heb ik helaas geen eigen huisdieren maar kaap ik regelmatig gezinshond Boef voor een wandeling. In mijn vrije tijd sport ik graag of ben ik op pad met mijn camera.
Wie weet spreek ik u binnenkort in de spreekkamer!

Drs. Christel Vinke

Dierenarts
In 2018 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Utrecht. Sinds januari 2022 mag ik het team van Dierenkliniek de Arker versterken. Van jongs af aan trok het beroep als dierenarts me al. Dit natuurlijk omdat ik erg van dieren houd, maar ook omdat het een enorm gevarieerd beroep is. Het ene moment sta je in de operatiekamer te opereren en het volgende moment sta je in de spreekkamer gezellig met de eigenaren van het dier te kletsen. Juist deze variatie, maakt het beroep zo ontzettend leuk! Daarnaast vind ik het het leukst als ik voldoende tijd en aandacht voor het dier en zijn baasjes heb, waardoor we een persoonlijk band kunnen opbouwen. Ik woon in Amersfoort samen met mijn vriend en onze ondeugende kater Eddie. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek met vrienden, lees ik een boek of maak ik graag een wandeling in de frisse buitenlucht.

 

Praktijkmanagement

Drs. Audrey Dijkstra

Clinical director
Sinds februari 2015 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek De Arker. Hier heb ik eerst gedurende 2 jaar als dierenarts gewerkt. In maart 2017 heb ik de overstap gemaakt naar het management. Ik ben verantwoordelijk voor alle niet veterinaire zaken die spelen in de praktijk, zoals administratie, marketing, personeelsmanagement en organisatie & beleid. Ook onderhoud ik de contacten met vertegenwoordigers. Mijn achtergrond als dierenarts komt hierbij goed van pas. Het werk vindt voornamelijk plaats achter de schermen, dit betekent minder contact met u als klant. Door mijn werk wil ik echter graag de interne bedrijfsvoering optimaliseren met als gevolg een betere zorg voor uw huisdier. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door bij de paarden. Ik maak graag buitenritten in de mooie Veluwse bossen.

Paraveterinairen

Petra de Haan-van Ommen

Paraveterinair
In onze kliniek heeft uw huisdier geen nummer maar een naam. Die persoonlijke diervriendelijke benadering van uw huisdier vind ik erg belangrijk. Tevens krijgen we volop de gelegenheid ons vakkundig bij te scholen zodat we op de hoogte zijn van de meest actuele ontwikkelingen. Ik ben voor velen van u vast een bekend gezicht, want ik werk al sinds 2000 bij Dierenkliniek De Arker. Naast mijn werk als senior assistente en assistente bij oncologie, geef ik samen met collega Ilse puppyinfo avonden en kunt u bij mij terecht voor gedragsadvies. Ik ben een echte dierenliefhebber dus thuis hebben we honden, katten, paarden, cavia’s, vogeltjes, kippen, vissen en een hamster. Daarnaast vind ik het erg leuk om te tuinieren.

Mariët van Veldhuizen-Noorlander

Paraveterinair
Hoewel ik al sinds 2005 werk bij Dierenkliniek De Arker werk, kan ik oprecht zeggen dat elke dag weer anders is. Bovenop mijn basisopleiding heb ik veel nascholing gedaan en cursussen gevolgd, waardoor ik net iets anders inbreng in ons team. U kunt bij mij terecht voor alle vragen over diervoeding. Daarnaast werk ik graag in de operatiekamer en help ik bij het maken van de röntgenfoto’s. Ook begeleid ik de stagiaires. Met mijn man en twee kinderen heb ik twee honden; een Jack Russell en een Amerikaanse Stafford, twee paardjes, kippen en schapen. Vanaf jongs af aan ben ik in mijn vrije tijd ook met dieren bezig met een grote voorliefde voor paardrijden.

Ilse Niebeek-Vreeswijk

Paraveterinair
Sinds mei 2007 mag ik deel uitmaken van dit leuke en enthousiaste team. Ik hoor bij het balie team. Voor vele een bekend gezicht aan de balie of stem aan de telefoon. Ik vind het fijn om u als eigenaar te kunnen helpen met van alles en nog wat betreft uw huisdier. Verder ben ik ook samen met mijn collega Ismay verantwoordelijk voor het voorraadbeheer in de kliniek. Wij zorgen ervoor dat er medicatie, voeding en alle spullen die wij nodig hebben op de kliniek op voorraad zijn of besteld worden. En dat is soms een hele uitdaging.  In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en om het huis bezig met de dieren. Wij hebben een 20- tal schapen, een paard, Govert de hond, een muizen vangende poes, kippen, vogeltjes, duiven en eenden. Zij zorgen ervoor dat we thuis lekker bezig zijn. Vooral het voorjaar is een mooie tijd, als de lammetjes geboren worden.

Michella Weijmans

Paraveterinair
Ik ben sinds oktober 2012 werkzaam bij Dierenkliniek de Arker, waar ik als allround paraveterinair geniet van de afwisseling in het werk, dan bij de balie, dan in de spreekkamer, de OK en het verzorgen van de dieren. Daarnaast heb ik het voedingscollege gevolgd en kunt u mij benaderen voor alle vragen over diervoeding. Weet ik het niet, dan zoek ik het voor u uit. Ik woon in Zeewolde, samen met mijn gezin. Paardrijden is een grote passie.

Bionda Tolsma

Paraveterinair
Sinds juli 2015 werk ik bij Dierenkliniek de Arker. De afwisseling in het werk en de fijne collegiale sfeer in de dierenkliniek maken mijn werk zo leuk. Ik ben vooral in de OK en de spreekkamer te vinden. Mijn passie ligt met name bij de konijnen en de katten, maar ook honden en andere kleine huisdieren vind ik leuk. Daarnaast ligt mijn interesse bij de oncologie. Ook draai ik zelfstandig paraveterinair spreekuur. Ik vind dit erg leuk om te doen. Zelf heb ik thuis een kat en rijd ik paard.

Henriëtte van den Brink

Paraveterinair
Sinds 2017 mag ik als paraveterinair deel uitmaken van het gezellige team van Dierenkliniek de Arker. Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie, elke dag is anders. Ik ben te vinden in zowel de operatiekamer, de spreekkamer als bij de balie. Verder draai ik mijn eigen paraveterinair spreekuur met onder andere de begeleiding van nierpatiënten, wat ik met veel plezier doe. Thuis hebben we een gezellige beestenboel met honden, een kat, geitjes, ganzen en koeien. Tot ziens op de praktijk!

Ismay de Haan

Paraveterinair
Sinds juni 2018 ben ik werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek de Arker. Ik heb hier tweemaal stage mogen lopen en ben hierna gebleven om te werken. In eerste instantie was dit om in te vallen, maar uiteindelijk heb ik het goede nieuws gehad dat ik mocht blijven werken. Omdat ik nog niet zo lang in het vak zit, heb ik ook nog geen voorkeur qua afdeling, ik vind zowel de balie als de spreekkamer allemaal even leuk. Mijn passie voor dieren heb ik al van jongs af aan. Ik ben opgeroeid tussen de dieren. Inmiddels hebben we thuis het een en ander rondlopen zoals kippen, paarden, honden, katten, cavia’s, vogels, vissen, een hamster en een konijn. In mijn vrije tijd ben ik dus altijd druk bezig om ze te verzorgen en om met mijn paarden te rijden.

Esra van Dijk

Paraveterinair
In juli 2019 heb ik mijn diploma paraveterinair in ontvangst mogen nemen en sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek De Arker. Het leukste aan het werk als paraveterinair vind ik de afwisseling. Geen dag is hetzelfde en je komt veel verschillende dieren met hun eigenaren tegen. Op dit moment ben ik het meest te vinden achter de balie of in de operatiekamer. Ik ben van kleins af aan al met dieren in de weer; vandaar ook de keuze voor dit beroep. Thuis hebben we paarden, honden, varkentjes, vogels en kippen. In mijn vrije tijd ga ik graag op wedstrijd met mijn paard of ga ik met de honden in het bos wandelen.

Priscilla van Duinen

Paraveterinair
In 2010 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Na een aantal jaar in wat kleinere dierenartspraktijken te hebben gewerkt, werk ik sinds oktober 2021 bij Dierenkliniek de Arker. Ik vind het erg leuk om wat afwisseling in het werk te hebben. De meeste tijd ben ik te vinden achter de balie, maar u zult mij ook zien wanneer ik de dierenarts kan assisteren in bijvoorbeeld de spreekkamer. Ik woon samen met mijn man, twee dochters en onze Beagle Guus in Nijkerk. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om erop uit trekken om leuke dingen te doen. Ik hoop u binnenkort te zien in de praktijk.

Anniek Aman

Paraveterinair
Het contact met collega’s is heel open en we zijn een hecht en gezellig team. Mijn werk is zeer afwisselend. U komt mij tegen achter de balie en in de spreekkamer, ik zorg voor dieren in de opname en assisteer bij operaties. Na het behalen van mijn diploma in 2008 heb ik bij twee andere dierenklinieken gewerkt en sinds december 2015 werk ik op invalsbasis voor Dierenkliniek De Arker. Ik vind het werken met kleine huisdieren erg leuk en mooi om te zien hoe we de huisdieren van onze klanten weer vooruit kunnen helpen. En ik weet hoe het is, want ik ben gek op onze twee konijnen, vogeltjes en koppel schapen. Naast mijn werk geniet ik ervan om met man en kinderen heerlijk in de buitenlucht bezig te zijn.

Julia van Duinhoven

Paraveterinair
Ik ben in September 2021 op invalbasis bij de Arker komen werken. Hier aan voorafgaand liep ik mijn eindstage ook bij De Arker. Er werd mij gevraagd of ik wilde komen werken na mijn stage en natuurlijk zei ik “Ja!”. Sinds oktober heb ik mijn diploma en ik geniet van het werk dat ik doe. Het is zeer afwisselend en het is heel leuk om alle verschillende dieren met verschillende karakters te zien. U zult mij niet vaak zien, omdat ik vooral achter de schermen aan het werk ben in bijvoorbeeld de operatiekamer. Ook ben ik in de spreekkamers te vinden. Thuis heb ik twee hele lieve maar drukke Boston Terriërs: Storm en Keizer. Ik kan wel zeggen dat ik door deze twee boefjes hier ben beland. In mijn vrije tijd kijk ik graag films of ben ik met mode/make-up in de weer. Reizen doe ik ook graag.

Dierverzorgster

Melissa van Reemst

Dierverzorgster
Sinds oktober 2020 ben ik komen werken als dierverzorger bij Dierenkliniek de Arker. Hiervoor heb ik 9,5 jaar als dierverzorger bij Dierenasiel de Kuipershoek gewerkt. Werken met dieren is echt mijn passie. In de kliniek zijn de OK en opname dieren bij mij in goede handen. Daarnaast heb ik mijn eigen spreekuur voor nagels knippen en doe ik angsttraining, waar honden op een leuke manier kunnen komen wennen aan de spreekkamer. Dit vind ik super leuk om te doen. Een hond het vertrouwen kunnen geven en hem uiteindelijk vrolijk de spreekkamer zien binnen komen is geweldig. Mijn passie voor dieren heb ik al vanaf jongs af aan. Ik ben opgegroeid met honden en was altijd al een paardengek. Thuis heb ik zelf een paard en twee katten waar ik erg gek mee ben.

Dierfysiotherapeute

Sanny Mazier – de With

Dierfysiotherapeute
Opgegroeid tussen de dieren (honden, paarden en katten) was ik vanaf jongs af aan al vastbesloten om met dieren te gaan werken. Om dierfysiotherapeute te kunnen worden heb ik in 2004 eerst mijn hbo opleiding humane fysiotherapie afgerond. Aansluitend heb ik de tweejarige hbo studie ‘fysiotherapie bij dieren’ gevolgd, waarna ik direct mijn eigen praktijk ben gestart. Sinds 2008 werk ik met veel plezier samen met Dierenkliniek De Arker. Naast mijn werk is mijn grote passie de paardensport. Momenteel heb ik zelf een paard, Bram, waarmee ik fanatiek de dressuursport beoefen. Meer informatie kunt u lezen op mijn website: http://www.sannydewith.nl