Nieuws

De gelukkige huiskat!

05-10-2017

Een leuke informatieve avond op 22 november.

Stel je voor dat je net verhuisd bent. Wat doe je, om je op je gemak te voelen in je nieuwe huis? Meestal gaan we eerst de boel schoonmaken, we schilderen of behangen, maken ons bed op met ons eigen beddengoed en decoreren met gordijnen, schilderijen, foto’s en andere persoonlijke dingen.

Katten hebben soortgelijke behoeftes om zich op hun gemak en thuis te voelen. Wat heeft uw kat nodig? En hoe kun je met kleine veranderingen in huis, van jouw kat een gelukkige kat maken.

Kom naar de informatie avond over een katvriendelijk huis en leer over de 5 basis behoefte’s van de kat.

Deze gratis avond vindt plaats op woensdagavond 22 november van 20.00-22.00
De avond staat onderleiding van Drs. Sonja van Straten, onze catfriendly advocaat Petra de Haan en Hennie Schuit, gedragstherapeut zal ook een deel van de avond verzorgen.

De koffie of thee staat klaar vanaf 19.45 uur en ter afsluiting ontvang u een leuke goodiebag en en  rondleiding door onze GOUDEN catfriendly practice .

U kunt zich opgeven via 033-2462526 of via info@dierenkliniekdearker.nl, neemt u gerust een vriend(in), of kennis mee. De avond is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet ingeschreven klanten.

Een mooie gelegenheid om te ervaren wat een Catfriendly Practice (katvriendelijke praktijk, volgens de richtlijnen van de ISFM, The international Society of Feline Medicine) inhoudt. Leest u hier meer.

 

fg