Educatie / Stage

Educatie / Stage

Stage lopen

Opleiding tot paraveterinair

Wij bieden stageplaatsen aan de leerlingen van het Aeres Barneveld, die al hebben gekozen voor de richting paraveterinair. Wij zijn een erkend Aequor leerbedrijf. Wil je stage lopen bij ons? Stuur dan je motivatiebrief + CV aan info@dierenkliniekdearker.nl ten name van paraveterinair Mariët van Veldhuizen. Wij laten de leerlingen altijd eerst een dag meelopen om te kijken of de verwachtingen beiderzijds reëel zijn.

Wij bieden geen stage plaatsen aan voor snuffelstages etc.

Opleiding tot veterinair praktijkmanager

Ook bieden wij stageplaatsen aan studenten van de Aeres Hogeschool Dronten, die hebben gekozen voor de richting Veterinair praktijkmanager. Wil je stage lopen bij ons? Stuur dan je motivatiebrief + CV naar onze praktijkmanager Audrey Dijkstra (a.dijkstra@dierenkliniekdearker.nl).

Educatie voor de jeugd

Er komen regelmatig groepen van basisscholen op bezoek. Wij vertellen het een en ander over dieren of over het werk van de dierenarts en assistentes en geven een rondleiding door de praktijk. Wij vinden dit een heel leuk onderdeel van ons werk. Op dierendag zijn we ook wel eens op bezoek gegaan bij een school.

Wilt u ook een bezoek brengen aan onze praktijk met een groep? Neemt u gerust contact met ons op.